Monday, April 16, 2012

Aku dijemput ke perkahwinan #retistwitter Malaysia. Sangat mariah Curry uolls

Assalamualaikum..

Hai hai. apa khabar semua readers *mood ceria. dah lama x update entry untuk diri aku sendiri kan. uhuhu. Asyik dok update entry pasal orang lain je. Mesti hampa semua dok rindu nak tau apa yang aku buat kan masa weekend-weekend lepas. Cewah.ahhaha. *kompom syok sendiri.

Dua minggu lepas, telah berlakunya satu peristiwa penting dan juga bersejarah didalam kehidupan PojiePooh. Wah, sahabat blog n twitter aku nie. kalau hampa a.k.a uolls nak tau, tarikh akad nikahnya sama dengan tarikh lahir aku ok. 7 April. Curlass kau pojie. terkedu sat. Then, tarikh persandingannya di Klang keesokan harinya. Actually, aku memang excited nak gi kenduri beliau. Dengar cerita meriah karry.. nak tau gak la kan apa yang terjadi. biasalah, dah terikut ngan trend MAK JEMAH.. *johan..johan..

Tapi, agak malanglah sebab aku sampai agak terlewat. Pukul 2 pm lebih baru sampai. fuh, nak mencari rumahnya yang menyebabkan lambat. Bukan sebab susah, tapi kami x pandai baca peta. Aku memang tak baca punya peta yang diberi sebab migrain akan mai kalau aku cari jalan. haha. just ikut ja blogger nie n Nadiah Ayob dihadapan. Last2, terpaksa call blogger nie untuk mengambil kami sebab sesat.. Lol.. cait.cait..cait..

Kami tak sempat nak berjima-jimba dengan blogger yang lain yang dah datang awal. Agak terkilan. tp, takpa.. Tetap syok sebab makanannya auuumm.... n untuk mengurangkan duka di hati yang lara, cewah! jom layan gambor2 nie.. ihihihi..




Nie la nadiah ayob..

sapa tak kenal mis engineer nie, kita bako.. bako...
Awek nie baru aku kenal masa p kenduri nie. Twitterjaya katanya. ihihi
Mamat baju pink nie poyo gila. ahahha. Eh! x..x. dia baik..ahahha

Nie Cik Nazli namanya. Agak terkenal di angkasa raya.
Memang Style. Dulu pokok kering letak ampau. Sekarang, letak gambor2.ihihi
Aku sedang menulis dedikasi. Nak tau Aku tulis apa..? *cepat dapat baby. hahha

Comel Gila space dia..
Nie Eazy Izuddin n kawan2 twitterjaya nya..ihihih
Sempat lagi karok tu. ihihi. Hampeh, mulut tengah tenganga..ahah..
Wah.. Selamat Pengantin Baru pojie... Yg sebelah tu bila lagi?. Hoi!.. statment manusia di Facebook semalam

Sapa-sapa nak kahwen, jangan lupa jemput aku na. ihihih.. Da.... sebelum tu, aku just nak kasi hint2 untuk next entry. ihihi. baju pink aku nie disponsor ok. Nak tau sapa sponsor, tunggu next entry ok.ihihi. Slm.

6 comments:

Oshin said...

sorang member pon ada ke sana gak...budak blog and twitter too :D

Muhammadnuraizuddin said...

Oshin - yeke. sape2.. tp, rasanya tak terserempak kot. sebb kami sampai lambat.uhuhu

Rozuan Ismail said...

tahniah pojie!!

Nurfarizan said...

Guest book die awesome..!

[k]o{q}i[n] said...

untunglah skang dh ade yg sponsor... retiss sgt

Muhammadnuraizuddin said...

rozuan - :)

nurfarizan - itulah...

koqin - ahhha. alah, hg pun ramai kan.ihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...